Χορηγία της KRAFT Paints & Bioclima σε 3 κορυφαίες εκδηλώσεις της αρχιτεκτονικής

Material Matters v.4, Interiors Awards & DOMa Awards !

Η KRAFT Paints & Bioclima, πιστή στο έργο υποστήριξης δράσεων του κλάδου αρχιτεκτονικών χρωμάτων και μονωτικών, ήταν χορηγός σε 3 κορυφαίες εκδηλώσεις της αρχιτεκτονικής. Η αυλαία άνοιξε στις 29 Μαϊου με την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του ek magazine, «Material Matters v.4» στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη, αφιερωμένη στη σημασία του φωτισμού. Παρουσιάστηκαν ομιλίες της Χριστίνας Αργυρού του γραφείου Neiheiser-Argyros, της Στέλλας Δαούτη των AREA, του Γιώργου Ατσαλάκη των Scapearchitecture, του Αθανάσιου Ντανίλοφ – DANILOF light+perception studio, του Τσαμπίκου Πετρά των Petrās Architecture, και πολλών άλλων. Η εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής.

Επίσης, η KRAFT Paints & Bioclima παρείχε τη χορηγία της στα γνωστά και δημοφιλή «Interiors Awards 2023» διοργάνωσης της Boussias Communications, την Τρίτη 6 Ιουνίου στο House124, όπου η έμπνευση, δημιουργία, βιωσιμότητα και λειτουργικότητα ξεχώρισαν στη μεγάλη γιορτή της αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων, με την παρουσία περισσότερων από 300 καταξιωμένων επαγγελματιών από τον χώρο της αρχιτεκτονικής, του interior και του lighting design. Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν ο κ. Μιχάλης Μαυρολέων της A&M Architects A.E., ενώ τα κορυφαία βραβεία απέσπασαν οι Μinas Kosmidis Architects, ASlight, FRANKE Ελλάς.

Τέλος, η KRAFT Paints & Bioclima συμμετείχε ως χορηγός στα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2023 που εγκαινίασε το περιοδικό DOMa ήδη από το 2010, με στόχο την ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής παραγωγής έργων αρχιτεκτονικής, φέτος για 14η χρονιά, με 226 συμμετοχές. Η τελετή απονομής έγινε στις 5 Ιουλίου στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη. Στη διοργάνωση συμμετείχαν αρχιτέκτονες και διάφοροι επαγγελματίες του σχεδιασμού, με δραστηριότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ διακρίθηκαν 40 φιναλίστ.

Περισσότερες πληροφορίες για τις άνω εκδηλώσεις μπορείτε να δείτε εδώ:

https://ek-mag.com/el/material-matters-vol-4-light/
https://www.interiorsawards.gr/
https://www.doma.archi/awards/awards2023

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.