Έγινε η mega φορολοταρία των Χριστουγέννων: Δείτε αν κερδίσατε 100.000€

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Εφορία ντύνεται… Άγιος Βασίλης και με τη mega φορολοταρία που έγινε σήμερα (21.12.2023) μοιράζει από 100.000 ευρώ σε 12 τυχερούς!

Το ποσό των 100.000 ευρώ που κερδίζουν οι 12 τυχεροί από τη φορολοταρία της Εφορίας είναι αφορολόγητο.

Δείτε εδώ αν έχετε κερδίσει.

Οι λαχνοί που κληρώθηκαν στη mega φορολοταρία των Χριστουγέννων αφορούν σε αγορές που έχουν γίνει μέσα στον χρόνο.

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω μηνύματος στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Taxisnet και με email.

Τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον λογαριασμό πληρωμών που έχει δηλώσει ή θα δηλώσει ο κάθε φορολογούμενος στο myAADE της ΑΑΔΕ, στην επιλογή «Μητρώο και Επικοινωνία» και στον οποίο απαιτείται να εμφανίζεται ως δικαιούχος.

Να σημειωθεί ότι από τη μεγάλη ετήσια κλήρωση θα εξαιρεθούν όσοι έχουν κερδίσει έπαθλο 50.000 ευρώ σε μηνιαία κλήρωση.

Το χρηματικό έπαθλο το οποίο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.