Επίσκεψη Πιτσιλή στη ΔΟΥ Ηρακλείου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (ΔΟΥ) στο Ηράκλειο της Κρήτης πραγματοποίησε το πρωί ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Γιώργος Πιτσιλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πιτσιλής παρέμεινε στη ΔΟΥ περίπου μισή ώρα, ενώ εκλήθη στην υπηρεσία και ο διευθυντής της Εφορίας, ο οποίος ήταν σε άδεια.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ ζήτησε από τους υπαλλήλους εντατικοποίηση των ελέγχων σε στόχο την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής στην «καρδιά» της τουριστικής περιόδου και σε μία εξόχως τουριστική περιοχή, όπως είναι ο νομός Ηρακλείου.

Παράλληλα, ο κ. Πιτσιλής καταδίκασε απερίφραστα τα περιστατικά φραστικών επιθέσεων και χειροδικιών κατά των ελεγκτικών συνεργείων, επισημαίνοντας ότι η στήριξη και η συνδρομή της αστυνομίας είναι δεδομένη.
Ο διοικητής της ΑΑΔΕ θα επισκεφθεί εντός της ημέρας και τις ΔΟΥ Ρεθύμνου και Χανίων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.