Η ΖeniΘ δίνει ενέργεια στο έλκηθρο του Άι Βασίλη

Η κα Αναστασία Σκαρλάτου, PR Sponsorships και Promotional Activities Specialist ZeniΘ και ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας ZeniΘ

Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, δίνει ενέργεια ακόμα και στο έλκηθρο του Άι Βασίλη, με τη βοήθεια των μικρών και μεγάλων επισκεπτών του Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Όσοι επισκεφτούν το δημοφιλές εμπορικό κέντρο έως τις 5 Γενάρη θα βρεθούν μπροστά σε μια πρωτότυπη έκπληξη – ο Άι Βασίλης θα τους περιμένει πάνω στο έλκηθρό του, ζητώντας τη βοήθειά τους προκειμένου να… πάρει την ενέργεια που χρειάζεται για να ολοκληρώσει το έργο του, πάντα με τη συνδρομή της ZeniΘ.

Οι μικροί συμμετέχοντες θα μπαίνουν μέσα στο έλκηθρο, και πατώντας το ειδικό κουμπί θα μπορούν να το φορτίσουν, για να είναι έτοιμο για την παράδοση των δώρων! Παράλληλα θα πάρουν τα δικά τους δώρα από τη ZeniΘ και θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό με έπαθλο πολλά ακόμα πλούσια δώρα.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, ο οποίος ήταν και παρών στα εγκαίνια της δράσης στο Mediterranean Cosmos δήλωσε: «Συμμετέχουμε ως ZeniΘ στη μαγεία των Χριστουγέννων προσφέροντας ενέργεια, στιγμές χαράς αλλά και δώρα σε μικρούς και μεγάλους εδώ στη Θεσσαλονίκη. Επιλέγουμε να στηρίζουμε πάντα την πόλη από την οποία ξεκινήσαμε την 18χρονη πορεία μας, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες μας σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.