LYSIS: Η σύγχρονη «πράσινη» λύση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ για χτίσιμο και σοβάτισμα

Με σταθερό προσανατολισμό στη βιώσιμη ανάπτυξη, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει το νέο, καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν LYSIS. Πρόκειται για τσιμεντοειδή σύνθεση τοιχοποιίας ειδικά σχεδιασμένη για χτίσιμο και σοβάτισμα, χωρίς τη χρήση ασβέστη.
Αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία του, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ σχεδίασε και προσφέρει ένα προϊόν με βελτιωμένη απόδοση αειφορίας τόσο κατά τη διαδικασία παραγωγής όσο και κατά την εφαρμογή. Το LYSIS αποτελεί την πλέον πράσινη λύση, αφού χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή του, έχει το χαμηλότερο ανθρακικό [CO2] αποτύπωμα στην ελληνική αγορά μεταξύ αντίστοιχων συνθέσεων.
Η τεχνολογία του LYSIS που καθιστά μη απαραίτητη την ανάγκη προσθήκης ασβέστη στο μείγμα, διασφαλίζει την υγεία και ασφάλεια του τεχνίτη κατά τη διαδικασία ανάμειξης των υλικών. Επιπλέον προσφέρει ευκολία, απλούστευση των εργασιών και εξοικονόμηση χώρου στο εργοτάξιο. Παράλληλα, η σύνθεσή του εξασφαλίζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα, την κορυφαία εργασιμότητα και το άρτιο αισθητικά τελικό αποτέλεσμα.
Μια πρόταση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ που ανοίγει το δρόμο σε αειφόρα προϊόντα και λύσεις που καλύπτουν ανάγκες για:
• Σοβά (για όλες τις στρώσεις – εφαρμογές)
• Λάσπη κτισίματος (για τούβλο, τσιμεντόλιθο κλπ.)
• Γέμισμα δαπέδων, ρήσεις ταρατσών κλπ. (σε συνδυασμό με θραυστά, συλλεκτά ή ελαφροβαρή αδρανή)
Ο κ. Δημήτρης Δήμου, Γενικός Διευθυντής Εμπορίας του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά: «Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ είμαστε αποφασισμένοι να οδηγούμε τις εξελίξεις με νέα πρωτοπόρα προϊόντα και λύσεις που συμβάλλουν στη μετάβαση σε πιο βιώσιμες κατασκευές. Με πάθος για καινοτομία και δέσμευση για ποιότητα, διευρύνουμε το προϊόντικό μας χαρτοφυλάκιο με λύσεις με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα σε ολόκληρο το φάσμα του κύκλου ζωής τους. Το νέο προϊόν LYSIS φέρνει την καινοτομία στο χτίσιμο και το σοβάτισμα με ασφάλεια για τον τεχνίτη και σεβασμό στο περιβάλλον».
Το LYSIS είναι διαθέσιμο σε σάκους των 40 κιλών για επαγγελματίες και ιδιώτες μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ σε όλη την Ελλάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.