Μαρίνα Αλίμου: Στη Διαύγεια η υπουργική απόφαση για την αδειοδότηση

Στη Διαύγεια αναρτήθηκε σήμερα η υπουργική απόφαση για την αδειοδότηση της μαρίνας Αλίμου. Ο σχετικός διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλους, αυτή την ώρα βρισκόμαστε στη φάση της κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών.

Σημειώνεται ότι η μαρίνα Αλίμου είναι μία από τις μεγαλύτερες μαρίνες στην Ανατολική Μεσόγειο και προσφέρει σήμερα περίπου 1.100 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη αναψυχής διαφόρων μεγεθών και εξυπηρετεί σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες ελλιμενισμού της αγοράς ναύλωσης σκαφών αναψυχής της Αθήνας.

Η χερσαία ζώνη της έχει επιφάνεια περίπου 210.000 τ.μ., ενώ η θαλάσσια ζώνη της είναι επιφάνειας περίπου 428.000 τ.μ. και συμπεριλαμβάνει λιμενολεκάνη συνολικής επιφάνειας 240.000 τ.μ.

Η χερσαία ζώνη της χρησιμοποιείται επίσης για τη χερσαία απόθεση και συντήρηση σκαφών και περιλαμβάνει κτήρια διαφόρων ηλικιών και χρήσεων, θέσεις στάθμευσης, ζώνες πρασίνου, υποσταθμούς και άλλες κατασκευές που στεγάζουν ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, καθώς και εκτεταμένες ελεύθερες ζώνες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.