Μειώνει τα επιτόκια η Alpha Bank

Σε μειώσεις επιτοκίων- τόσο των δανείων όσο και των καταθέσεων- προχωρεί η Alpha Bank. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της τα επιτόκια σε όλες τις νέες χορηγήσεις καταναλωτικών τοκοχρεωλυτικών δάνειων, από το Δίκτυο Καταστημάτων της Τράπεζας, μειώνονται κατά 25 μονάδες βάσης (0,25%).

Τα επιτόκια καταθέσεων των λογαριασμών “Alpha Έξυπνη Αποταμίευση”, “Alpha Ταμιευτήριο”, “Alpha Ταμιευτήριο Plus”, “ Σειρά Alpha 1|2|3”, “Alpha Μισθοδοσία”, “Alpha Double” και “Alpha Ταμιευτήριο Μετ’ Αποδοχών” μειώνονται κατά δύο μονάδες βάσης (0,02%) μεσοσταθμικά.

Τα νέα μειωμένα επιτόκια καταθέσεων και καταναλωτικών δανείων τίθενται σε ισχύ την 16 Δεκεμβρίου 2019, με εξαίρεση το νέο επιτόκιο του καταθετικού λογαριασμού “Alpha Έξυπνη Αποταμίευση”, που θα ισχύσει από την 1 Ιανουαρίου 2020.

Σημειώνεται ότι την 2 Οκτωβρίου 2019, η Τράπεζα προέβη σε σημαντική μείωση των επιτοκίων χορηγήσεων των νέων στεγαστικών δανείων κατά περίπου 40 μονάδες βάσης (0,40%) μεσοσταθμικά, εισάγοντας νέα προγράμματα σταθερού επιτοκίου, με βελτιωμένους όρους χρηματοδότησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.