Μοσκοβισί: Αισιοδοξία για θετική σύσκεψη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Αισιόδοξος για μία θετική σύσκεψη εμφανίστηκε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Πιερ Μοσκοβισί, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup.

«Υπάρχουν όλες οι παράμετροι, ώστε να επιτευχθεί μία συμφωνία για την επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα» έσπευσε να προσθέσει, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του για μία αίσια συζήτηση.

Οι διαβουλεύσεις, πρόσθεσε, αναμένονται εποικοδομητικές, και ελπίζω «τα κλιμάκια να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατό, εξέλιξη η οποία θα προλειάνει τον δρόμο για την επιτυχία του προγράμματος».

Στο ίδιο πλαίσιο, διαβεβαίωσε ότι «η Ελλάδα έχει κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο και οι δημοσιονομικοί στόχοι έχουν επιτευχθεί».

«Οι Έλληνες πρέπει να δουν τα φως στο τούνελ της λιτότητα» επεσήμανε παράλληλα, και κατέστησε σαφές ότι «δεν τίθεται ζήτημα Grexit».

Όσον αφορά τη συμμετοχή του ΔΝΤ, διαβεβαίωσε πως το Ταμείο δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το πλοίο και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση της σημερινής συνεδρίασης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.