Πρίμπους: Η αμερικανική κυβέρνηση στηρίζει την Ελλάδα

Δείπνο προς τιμή του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου και επιφανών ομογενών παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης στο Blair House ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ρεινς Πρίμπους, για να τιμήσει την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας και της απελευθέρωσης από τους Τούρκους.

Παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο επιχειρηματίας, Δημήτρης Μελισσανίδης και άλλοι παράγοντες από την Ομογένεια και την Ελλάδα.

Όπως μεταδίδει το mignatiou.com o αντιπρόεδρος, Μάικλ Πένς, μίλησε για τη σημερινή εκδήλωση στον Λευκό Οίκο, κατά την οποία ο πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, θα τιμήσει την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα.

Ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο επειδή δέχθηκε τον ίδιο και τη σύζυγό του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή και για την υποστήριξη του στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Μετέφερε, δε, τους χαιρετισμούς του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος θα παρευρεθεί στην εκδήλωση του Λευκού Οίκου και θα μιλήσει για την Ομογένεια και την Ελλάδα.

Ο αντιπρόεδρος είπε χαριτολογώντας ότι ο Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, που είναι ένας υπερήφανος Ελληνοαμερικανός, τον κάλεσε στο δείπνο. Μίλησε επίσης για τη συνεισφορά των Ελληνοαμερικανών στην Αμερική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.