ΣΒΕ για Μ. Σχοινά: Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση

Συγχαρητήρια επιστολή στον Μαργαρίτη Σχοινά για την επιλογή του ως νέου Επιτρόπου της Ελλάδας απέστειλε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανικών Ελλάδος, Αθανάσιος Σαββάκης.

Στην επιστολή του ο κ. Σαββάκης επισημαίνει ότι ο κ. Σχοινάς «έχει όλα τα ευρωπαϊκά εχέγγυα και βάσει των προσφάτων καθηκόντων του ως εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αλλά και ως ευρωβουλευτής παλαιότερα».

«Εδώ και 25 χρόνια υπηρετεί με σθένος, γνώση και ευπρέπεια την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η προσωπική του συνεισφορά στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας και ειδικότερα οι προσπάθειές του για την παραμονή της χώρας μας στη ζώνη του ευρώ, αποτελούν απτές αποδείξεις της αφοσίωσής του στην ευρωπαϊκή ιδέα» αναφέρει.

Σημειώνει ακόμη ότι «οι θέσεις του για την σημασία της ανάπτυξης με έμφαση στην περιφέρεια τον καθιστούν ιδιαίτερα σημαντικό για το νέο αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας το οποίο αποσκοπεί στην ευημερία δια μέσω των επενδύσεων, του επιχειρείν με κοινωνικό πρόσωπο, και γενναίες μεταρρυθμίσεις για το καλό των Ευρωπαίων πολίτων».

Ο κ. Σαββάκης διαβεβαιώνει τέλος ότι ο ΣΒΕ και ο ίδιος προσωπικά θα είναι στο πλευρό του κ. Σχοινά «για κάθε ανταλλαγή εμπειριών και γνώσης που θα κάνει την Ε.Ε. δικαιότερη, πιο ευημερούσα και αλληλέγγυα, μέσα από το φάσμα της παραγωγής και της εργασίας, σε μια Ένωση που βασικός άξονας είναι ο άνθρωπος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.