Θεοδωρικάκος για ακρίβεια: «Να κάνουμε τα πάντα, για να νικήσουμε την αισχροκέρδεια»

Το μήνυμα για «σκληρή δουλειά προς όφελος των πολιτών» εξέπεμψε ο νέος Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μετά τον χθεσινό (14/06) ανασχηματισμό, ο Τάκης Θεοδωρικάκος αποτελεί τον νέο Υπουργό Ανάπτυξης, αντικαθιστώντας τον Κώστα Σκρέκα. Κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής, υποστήριξε ότι «δύο είναι οι στόχοι του Υπουργείου Ανάπτυξης: Η καταπoλέμηση της ακρίβειας και η πάταξη της αισχροκέρδειας».

Σήμερα, προσερχόμενος στο Υπουργείο, επεσήμανε ότι «έρχεται σκληρή δουλειά για τους πολίτες με δύο στόχους: Να κάνουμε τα πάντα ώστε να νικήσουμε την αισχροκέρδεια και δεύτερον, μέσα από μία υπεύθυνη και σχεδιασμένη δουλειά, να αναπτύξουμε τη βιομηχανική πολιτική, την έρευνα και την καινοτομία, την προσέλκυση επενδύσεων, προκειμένου να υπάρξει μία ξεχωριστή συμβολή στην αύξηση των εισοδημάτων του μέσου Έλληνα πολίτη. Όπως έχει αναφέρει και ο Πρωθυπουργός, στόχος στο τέλος της τετραετίας είναι να φθάσει τα 1.500 ευρώ.

Τις επόμενες μέρες, θα δείτε συγκεκριμένα πράγματα. Σας ευχαριστώ πολύ. Σκληρή δουλειά για τους πολίτες. Θα ανοίξουμε μέτωπο με όποιον έχει αισχροκέρδεια, χωρίς δεύτερη συζήτηση. Το κέρδος είναι θεμιτό, η αισχροκέρδεια όχι».

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.