Εδώ και λίγες εβδομάδες έχουμε ακούσει για ένα καινούριο μαγαζί στον πεζόδρομο της Τάκη Οικονομάκη το οποίο αναμένεται να φέρει αέρα ανανέωσης στην διαρκώς αναπτυσσόμενη γειτονιά του κέντρου του Βόλου.
Οι συγκεκριμένοι ιδιοκτήτες είναι γνωστοί για τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας.
Όπως μας έχουν συνηθίσει και από τα υπόλοιπα μαγαζιά τους, έτσι και σε αυτό αποφάσισαν την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας τους να ανοίξουν με έναν διαφορετικό τρόπο, έναν τρόπο γεμάτο αγάπη και φιλανθρωπία, δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό τους προφίλ και την αξία της προσφοράς την οποία πρεσβεύουν.
Στο άνοιγμα λοιπόν του KEINE, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 19:00,αποφάσισαν να ζητήσουν από πελάτες και φίλους, αντί για δώρα λουλούδια και γλάστρες να βοηθήσουν όλοι μαζικά το ίδρυμα “ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ”.
Στην είσοδο λοιπόν του καταστήματος την ημέρα της έναρξης λειτουργίας θα υπάρχει ένα κουτί με έναν εκπρόσωπο του ιδρύματος στο οποίο θα μπορούν, όσοι το επιθυμούν, να αφήσουν το ποσό των χρημάτων που θα έδιναν για ένα αντίστοιχο δώρο.
Είναι πραγματικά άξια επαίνων η κίνησή τους, και μακάρι να υιοθετηθεί και από άλλους επιχειρηματίες.
Τους ευχόμαστε από καρδιές καλές και χρυσές δουλειές.
































