Δεκτό έκανε δικαστήριο της Πρετόρια αίτημα του Όσκαρ Πιστόριους να καταβάλει εγγύηση ώστε να μη φυλακιστεί άμεσα, μετά την καταδίκη του για τον φόνο της συντρόφου του, Ρίβα Στέενκαμπ, ο οποίος κρίθηκε στο εφετείο ως ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Ο 29χρονος Νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης είχε καταδιαστεί πρωτόδικα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε πέντε χρόνια φυλάκιση, εκ των οποίων εξέτισε το ένα στη φυλακή και, στη συνέχεια, είχε μεταφερθεί στην οικία του θείου του για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του υπό κατ’ οίκον περιορισμό.
Η ποινή του Όσκαρ Πιστόριους, με βάση το σκεπτικό της νέας, βαρύτερης καταδίκης του, θα οριστεί σε μελλοντικό χρόνο και ο αθλητής κινδυνεύει μέχρι και με 15 χρόνια κάθειρξη.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































