Κεραυνός άνοιξε τρύπα στο ρύγχος αεροσκάφους της Icelandair

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Κεραυνός έπληξε Boeing 757 της Icelandair που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ρέικιαβικ – Ντένβερ. Η πτήση συνεχίστηκε και το αεροπλάνο προσγειώθηκε κανονικά στο Ντένβερ.

Οι επιβάτες της πτήσης άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και είδαν ένα έντονο φως. «Ήταν αρκετά τρομακτική εμπειρία» είπε ο μουσικός Νέιθεν Μάξουελ που επέστρεφε στο Ντένβερ με το συγκρότημα The Bunny Gang.

«Στη διάρκεια της απογείωσής του από το Διεθνές Αεροδρόμιο Κέφλαβικ το Boeing 757 που χρησιμοποιείτο στην πτήση 671 της Icelandair χτυπήθηκε από κεραυνό. Το να πλήξει κεραυνός το αεροπλάνο είναι συνηθισμένο φαινόμενο και ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο. Δεν υπήρχε λόγος για περαιτέρω ανησυχία και η πτήση προσγειώθηκε χωρίς πρόβλημα. Το αεροπλάνο αντικαταστάθηκε μόλις προσγειώθηκε και ελέγχεται» ανέφερε η αεροπορική εταιρεία.

Μετά την άφιξη στο αεροδρόμιο του Ντένβερ, οι επιβάτες είδαν μία τρύπα στο ρύγχος του αεροσκάφους που εκτιμάται ότι προκλήθηκε από τον κεραυνό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.