Το Άγαλμα της Ελευθερίας καλωσορίζει τον Πύργο του Άιφελ στο Twitter

Θερμό καλωσόρισμα από άλλα… γνωστά παγκοσμίως μνημεία είχε ο Πύργος του Άιφελ, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στον κόσμο του Twitter.
Οι υπεύθυνοι για το σήμα κατατεθέν της «Πόλης του Φωτός», το οποίο αποτελεί το μνημείο που συγκεντρώνει τους περισσότερους επισκέπτες παγκοσμίως (περισσότερους από επτά εκατομμύρια τον χρόνο), δημιούργησαν λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με ένα από τα πρώτα tweets του Πύργου του Άιφελ να αναφέρει ότι είναι Παριζιάνος από το 1889, μα τώρα λάμπει στο Twitter.
Το μνημείο διέθετε ήδη σελίδα στο Facebook αριθμώντας 1,7 εκατομμύρια φίλους, ωστόσο την περασμένη εβδομάδα έκανε την εμφάνισή του στο Twitter, με το πρώτο καλωσόρισμα να έρχεται από το… Άγαλμα της Ελευθερίας.
«Καλώς ήρθες στο Twitter, αδερφή μου», έγραψε η «Ελευθερία», την κατασκευή της οποίας εμπνεύστηκε ο Γάλλος ιστορικός Εντουάρ ντε Λαμπουλέ, προς τιμήν της γαλλοαμερικανικής φιλίας, στα τέλη του 19ου αιώνα.
Και άλλα μνημεία, πάντως, όπως το Empire State Building, το Ταζ Μαχάλ και Μουσείο του Λούβρου, απηύθυναν διαδικτυακό χαιρετισμό στον Πύργο του Άιφελ, η σελιδα του οποίου στο Twitter για την ώρα έχει περίπου 20 χιλιάδες followers.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.