«Το Μουντιάλ είναι ομοφυλοφιλικό βδέλυγμα πολύχρωμων παπουτσιών», δήλωσε Ρώσος ιερέας

Ο αποκλεισμός της Ρωσίας από τον πρώτο γύρο του Παγκόσμιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου μπορεί να έγινε αιτία για θυελλώδεις συζητήσεις στο ρωσικό κοινοβούλιο και εκτοξεύσεις προφυλακτικών κατά της αποστολής, όταν εκείνη επέστρεψε στη Μόσχα, ωστόσο το κύριο πρόβλημα, σύμφωνα με Ρώσο ορθόδοξο ιερέα είναι ότι το Μουντιάλ αποτελεί «ομοφυλοφιλικό βδέλυγμα» λόγω των πολύχρωμων παπουτσιών των ποδοσφαιριστών.
Ο Αλεξάντερ Σούμσκι, σε στήλη του σε ιστοσελίδα χριστιανικού προσανατολισμού, τόνισε ότι οι παίκτες οι οποίοι φορούσαν πράσινα, κίτρινα, ροζ ή μπλε παπούτσια προήγαγαν το «ομοφυλοφιλικό ουράνιο τόξο».
«Μπορούν επίσης εάν θέλουν να φορούν και γυναικεία εσώρουχα», έγραψε ο πατέρας Σούμσκι, ο οποίος ένιωσε προσβεβλημένος από τα «απίστευτα» κουρέματα ορισμένων ποδοσφαιριστών.
Η ρωσική ομάδα δεν ήταν πάντως η μόνη που φορούσε «φωσφοριζέ» παπούτσια, καθώς το ίδιο έκαναν και οι Άγγλοι παίκτες.
Ο ιερέας θεωρεί ότι το ποδόσφαιρο χρησιμοποιείται «για να χτυπηθεί ο χριστιανισμός» σε παγκόσμια κλίμακα.
«Η φιλελεύθερη ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης ξεκάθαρα προσπαθεί να χτυπήσει τον χριστιανισμό μέσα από το ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος», έγραψε ο κ. Σούμσκι.
«Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που οι Ρώσοι παίκτες απέτυχαν και, με τη βοήθεια του Θεού, δεν συμμετέχουν πλέον σε αυτό το ομοφυλοφιλικό βδέλυγμα», κατέληξε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.