33χρονη έσβησε στον ύπνο της

Ουδείς μπορεί να πιστέψει πως το χαμόγελο της 33χρονης επιχειρηματίας Μαίρης Λιοτατή, θυγατέρα του επιχειρηματία Χαράλαμπου Λιοτατή που διατηρεί αλυσίδα ζαχαροπλαστείων, έσβησε για πάντα. 

Η είδηση του αναπάντεχου θανάτου της άτυχης Μαρίας, που έσβησε στον ύπνο της, σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Η 33χρονη, ήταν μια νεαρή γεμάτο όνειρα, ενώ πριν ένα χρόνο είχε παντρευτεί και πριν περίπου έξι μήνες, έγινε μητέρα. «Σε επαγγελματικό επίπεδο εύχομαι να έχουμε πάντοτε την ήδη υπάρχουσα σταθερή ποιότητα, να συνεχίσουμε την παράδοση μας και να υπάρξει μία μελλοντική επέκταση της εταιρείας. Όσο για τα προσωπικά μου, πάντα ονειρευόμουν να αποκτήσω μια όμορφη και μεγάλη οικογένεια, όπως έζησα και εγώ μέχρι τώρα», είχε αναφέρει σε συνέντευξη της η Μαίρη Λιοτατή.

Ο χαροκαμένος σύζυγος, που εντόπισε αναίσθητη τη σύζυγο του, κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 33χρονη στο νοσοκομείο, ωστόσο οι επί καθήκοντι ιατροί δυστυχώς διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, ενώ φως στα ακριβή αίτια θανάτου της θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού της  από την Αγγελική Παπέττα.

Πηγή: https://www.reporter.com.cy/
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.