41χρονος σκοτώθηκε από την μηχανή του γκαζόν

Ούτε σε ταινία τρόμου δεν θα μπορούσε να είχε γραφτεί ως σενάριο, ο τρόπος με τον οποίο έχασε τη ζωή του ένας 41χρονος Ουαλός, ο οποίο καταπλακώθηκε από τη μηχανή του γκαζόν!

Ο Simon James Theaker έκοβε το γρασίδι στο σπίτι του στο χωριό, Cusop, ωστόσο, για άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής, έπεσε σε ένα χαντάκι που υπήρχε μέσα στο χώρο, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από τη μηχανή, βάρους 250 κιλών! Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος…

Τον άτυχο άνδρα βρήκε η σύντροφός του μετά από αρκετές ώρες, καθώς βρισκόταν στην εργασία της.

Αυτό που παρουσιάζει, ωστόσο, μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ήταν το γεγονός πως στις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον Theaker, η συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα του ήταν 8 φορές πάνω (!) από το κανονικό.

«Πήγα πίσω από την αυλή και είδα τη μηχανή μέσα στο φρεάτιο. Σκέφτηκα πως κάτι ανόητο είχε κάνει. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πως έβλεπα πόδια κάτω από τη μηχανή και τότε κατάλαβα τι είχε συμβεί», ανέφερε στον τοπικό Τύπο συντετριμμένη η σύντροφος του 41χρονου.

Η οικογένεια του άτυχου άντρα, εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας πως ο Simon ήταν εξαιρετικός χειριστής μηχανημάτων και ήταν εκείνος ο οποίος κούρευε το γρασίδι τα τελευταία έξι χρόνια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.