Άλεκ Μπάλντουιν: Έκανε πρόβα με όπλο στην κάμερα μπροστά από την Αλίνα Χάτσινς

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες σχετικά με το θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας, Αλίνα Χάτσινς, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust. Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα ο γνωστός ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος την Αλίνα Χάτσινς, ενώ τραυματίστηκε και ο σκηνοθέτης της ταινίας Τζόελ Σόουζα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μαρτυρίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το γραφείο του σερίφη του Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό ο Άλεκ Μπάλντουιν πραγματοποιούσε πρόβα με το όπλο μπροστά από την κάμερα. Συγκεκριμένα, καθόταν σε ένα παγκάκι έξω από την ψεύτικη εκκλησία στο Bonanza Creek Ranch και έκανε πρόβες για το πώς θα έβγαζε το όπλο στην ταινία.

Ο Μπάλντουιν τραβούσε το όπλο και σημάδευε την κάμερα πίσω από την οποία βρισκόταν η Αλίνα Χάτσινς και ο 48χρονος, Τζόελ Σόουζα.

Ο Σόουζα κατέθεσε στην αστυνομία πως κοιτούσε πάνω από τον ώμο της Χάτσινς και άκουσε κάποιον να λέει τη φράση «ψυχρό όπλο» (cold gun). Στη συνέχεια άκουσε ένα δυνατό «ποπ», ενώ όπως είπε οι τεχνικοί εκείνη την ώρα είχαν πάει για μεσημεριανό και δεν είναι σίγουρος αν το όπλο είχε όντως ελεγχθεί.

Ένας ακόμα μάρτυρας, ο εικονολήπτης Ρέιντ Ράσελ σημείωσε πως κατά την προετοιμασία υπήρχε μια σκιά που ερχόταν από το εξωτερικό φως και αναγκάστηκαν να μετακινήσουν την κάμερα σε διαφορετική γωνία από τον Μπάλντουιν.

Ο Ράσελ σημείωσε πως «ο Άλεκ προσπαθούσε να βρει πώς θα τραβήξει το πυροβόλο όπλο και πού θα βρισκόταν το χέρι του όταν αυτό θα βγει από τη θήκη».

Η Χάτσινς όταν πυροβολήθηκε παραπάτησε και έπεσε προς τα πίσω. Παραπονέθηκε ότι πονάει και κατάφερε να ψελλίσει ότι «δεν ένιωθε τα πόδια της».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.