Απέραντη θλίψη για την 3χρονη Χριστίνα που πνίγηκε σε πισίνα

Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η κοινωνία από την ανείπωτη τραγωδία της περασμένης Κυριακής στην Πάφο, όταν ένα κοριτσάκι ηλικίας 3,5 ετών που παραθέριζε με τους γονείς του σε ξενοδοχείο, εντοπίστηκε να επιπλέει νεκρό σε πισίνα της ξενοδοχειακής μονάδας.

Επίσης συνέχισε, αναμένεται το αποτέλεσμα της νεκροτομής που θα διενεργηθεί σήμερα Τρίτη από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Οι έρευνες για το τραγικό συμβάν συνεχίζονται από την Αστυνομία και το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, προκειμένου να διαφανεί αν οι όροι λειτουργίας των κολυμβητικών δεξαμενών πληρούνταν κανονικά και πώς συνέβη η τραγωδία στην παρουσία τόσων ανθρώπων στο σημείο.

Η κηδεία της Χριστίνας, θα τελεστεί αύριο στις 5.30μμ από τον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου στα Λατσιά. Η οικογένεια καλεί όλους, όσοι τιμούν την μνήμη της να παραστούν στην κηδεία, ενώ δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Το χρονικό
Kοριτσάκι 3 ετών από τη Λευκωσία, το οποίο βρισκόταν μαζί με τους γονείς του για διακοπές στην Κάτω Πάφο, εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητο σε πισίνα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το κοριτσάκι ενημέρωσε τους γονείς του πως θα μετέβαινε στην παιδική πισίνα, ωστόσο, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εντοπίστηκε από τουρίστα να επιπλέει αναίσθητο στην μεγάλη πισίνα.

Το κοριτσάκι ανασύρθηκε από την πισίνα και στο σημείο κλήθηκε για βοήθεια ναυαγοσώστης.

Αργότερο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου δυστυχώς εξέπνευσε.

Πηγές: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΣΙΓΜΑ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.