Σκάνδαλο ή απλά κόλπο για δημοσιότητα; Σύμφωνα με το μοντέλο από την Αυστραλία Newsha Syeh το μουσείο του Λούβρου λογόκρινε την εμφάνιση της και της απαγόρεψε την είσοδο λόγω “ακατάλληλης περιβολής”.
Στις αρχές της εβδομάδας, φρουρός στο Μουσείο του Λούβρου “επέπληξε και κατσάδιασε” κατά τα φαινόμενα, τη διασημότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια, της απαγόρευσε την είσοδο λόγω εμφάνισης.
Το μοντέλο φορούσε μια φούστα που κατέληγε σε δικυωτό τούλι και ένα τοπ από lycra, με βαθύ ντεκολτέ που αποκάλυπτε το ταουάζ ανάμεσα στα στήθη της Shya.
Η Shya ενημέρωσε τους 232.000 followers του λογαριασμού της στο Instagram για το περιστατικό γράφοντας:
“Χθες στο Λούβρο, με σταμάτησε στην είσοδο ένας φρουρός λόγω της αμφίεσής μου. Έκανε τις πιο αηδιαστικές και τρομακτικές χειρονομίες και γκριμάτσες, με έβρισε να σκεπαστώ, με μάτια όλο μίσος με σταμάτησε από το να μπω. Ήμουν συντετριμμένη, γιατί νόμιζα ότι το Λούβρο επέβαλε αυτόν τον αρχαϊκό κανονισμό. Προκύπτει πως όχι” αναφέρει.

































