Αστυνομικός πυροβόλησε ηθοποιό που υποδυόταν ληστή! (video)

Αστυνομικός πυροβόλησε ηθοποιό που υποδυόταν ληστή στα γυρίσματα ταινίας.

Ο Τζιμ Νταφ έκανε γυρίσματα στην πόλη Crawfordsville και κάποιος πολίτης φαίνεται πως ειδοποίησε την αστυνομία για να αναφέρει πιθανή ληστεία. Ο αστυνομικός είδε τον ηθοποιό να φορά μάσκα και να κρατά κάτι που έμοιαζε με όπλο.

Ο Νταφ έβγαινε από το κατάστημα που υποτίθεται ότι λήστευε όταν ο αστυνομικός του φώναξε να ρίξει κάτω το όπλο. Όμως ο ηθοποιός αιφνιδιάστηκε και στράφηκε προς τον αστυνομικό, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον πυροβολήσει. Ο ηθοποιός τραυματίστηκε, πέταξε το όπλο και έβγαλε την μάσκα για να φωνάξει ότι συμμετέχει σε γυρίσματα.

Η εταιρεία παραγωγής Montgomery County Movies –που δεν είχε ειδοποιήσει την αστυνομία πως θα έκανε γυρίσματα για σκηνή ληστείας- αποδέχθηκε την ευθύνη για το περιστατικό. «Είμαστε μια μικρή εταιρεία, κάνουμε γυρίσματα εδώ και 3-4 χρόνια και ποτέ δεν το είχαμε σκεφτεί. Απλώς πήγαμε εκεί και κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε» τόνισε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.

«Συνεργαζόμαστε με την τοπική αστυνομία για να βρούμε τρόπους να αποτρέψουμε τέτοια περιστατικά στο μέλλον».

Όπως εξήγησε η αστυνομία, εκείνη τη στιγμή όλες οι κάμερες βρίσκονταν μέσα στο μπαρ όπου υποτίθεται πως γινόταν η ληστεία. Οπότε έξω δεν υπήρχε κανένα στοιχείο που να δείχνει πως πρόκειται για γύρισμα.

Ο ηθοποιός συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Το στιγμιότυπο καταγράφηκε από την κάμερα που είχε πάνω του ο αστυνομικός.

YouTube player

Πηγή: reader.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.