«Avengers»: Στους πιο καλοπληρωμένους ηθοποιούς, οι πρωταγωνιστές της Marvel

Στους πλέον καλοπληρωμένους αστέρες του Χόλυγουντ συγκαταλέγονται πολλοί από τους πρωταγωνιστές των ταινιών «Avengers», του φανταστικού κόσμου της Marvel, σύμφωνα με τον ετήσιο κατάλογο των 100 καλύτερα αμειβόμενων ηθοποιών που δημοσίευσε το περιοδικό Forbes.

Έξι από τους πρωταγωνιστές των έργων της Marvel κατάφεραν να εισπράξουν σχεδόν 340 εκατ. δολάρια πέρυσι, ποσό που ξεπερνά τον συνολικό προϋπολογισμό πολυδιαφημισμένων κινηματογραφικών έργων.

Ο «Avenger» με τις μεγαλύτερες αποδοχές το 2018 ήταν ο Κρις Χέμσγουορθ, ο οποίος υποδύεται τον Θορ. Οι απολαβές -που περιλαμβάνουν κι άλλα έργα πέραν της Marvel- έφτασαν τα 76,4 εκατ. δολάρια.

Στη δεύτερη θέση ανάμεσα στους «Εκδικητές» βρέθηκε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Άιρον Μαν), ο οποίος εισέπραξε 66 εκατ. δολάρια. Τρίτος κατατάχθηκε ο Μπράντλεϊ Κούπερ, που προσφέρει τη φωνή του στον χαρακτήρα Rocket Racoon και έκλεισε το έτος πλουσιότερος κατά 57 εκατ. δολάρια.

Ακολούθησαν οι Σκάρλετ Γιοχάνσον (56 εκατ. δολάρια), Κρις Έβανς (43,5 εκατ.) και Πολ Ραντ (41 εκατ. δολάρια).

Ανερχόμενοι αστέρες της Marvel όπως η Μπρι Λάρσον -που ενσαρκώνει την Κάπτεν Μάρβελ και ο ιδιαίτερα δημοφιλής Τομ Χόλαντ -που έχει αναλάβει τον Σπάιντερμαν, δεν κατάφεραν να καταταχθούν στους 100 καλύτερα αμειβόμενους ηθοποιούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.