Αυτοκτόνησε ο οικονομικός διευθυντής της Bed Bath and Beyond, πέφτοντας από ουρανοξύστη

Ο θάνατος του οικονομικού διευθυντή της εταιρίας, Bed Bath & Beyond Inc που έπεσε από τον ουρανοξύστη Tribeca της Νέας Υόρκης την περασμένη Παρασκευή, είναι τελικά αυτοκτονία. Το αποτέλεσμα προέκυψε έπειτα από το ιατροδικαστικό πόρισμα.

Πρόκειται για τον 52χρονο Γκουστάβο Αρνάλ, με τον θάνατό του να έρχεται λίγες μέρες, αφότου η εταιρεία που αντιμετώπιζε προβλήματα ανακοίνωσε ότι κλείνει καταστήματα και απολύει εργαζομένους.

Είχε επίσης προηγηθεί μήνυση σε βάρος του Γκουστάβο Αρνάλ και της εταιρείας στις 23 Αυγούστου με κατηγορίες ότι «διόγκωσε τεχνητά την τιμή της μετοχής του προβληματικού γίγαντα οικιακών ειδών». Η εταιρεία είπε ότι βρισκόταν «στα πρώτα στάδια αξιολόγησης της καταγγελίας, αλλά με βάση τις τρέχουσες γνώσεις πιστεύει ότι οι ισχυρισμοί είναι αβάσιμοι», σύμφωνα με το Reuters.

Σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn, ο Γκουστάβο Αρνάλ εντάχθηκε στην Bed Bath & Beyond το 2020. Στο παρελθόν εργάστηκε ως CFO για την εταιρεία καλλυντικών Avon στο Λονδίνο και είχε μια 20ετή θητεία στην Procter & Gamble Co.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.