Χωρίς Κάρολο και Γουίλιαμ το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Γουίνδσορ – Παρούσα η Καμίλα

Ο βασιλιάς Κάρολος θα απουσιάσει από το μνημόσυνο για λόγους υγείας, ενώ ο πρίγκιπας της Ουαλίας Γουίλιαμ δεν θα βρεθεί στην τελετή για τον νονό του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, για «προσωπικούς λόγους».

Το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα γίνει σήμερα (27.02.2024) στο κάστρο του Γουίνδσορ αλλά ο βασιλιάς Κάρολος, που έχει διαγνωστεί με καρκίνο και έχει περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις, ήταν γνωστό πως δεν θα παραστεί.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, επίσης δεν θα παραστεί στην τελετή για τον νονό του, επικαλούμενους «προσωπικούς λόγους».

Στον πρίγκιπα της Ουαλίας και διάδοχο του βρετανικού θρόνου έχουν πέσει… πολλά τις τελευταίες εβδομάδες, αφού εκτός από το πρόβλημα υγείας του πατέρα του και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Κάθριν, αναρρώνει από εγχείρηση.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κάλεσε τα μέλη της ελληνικής πρώην βασιλικής οικογένειας, για να τους ενημερώσει ότι δεν θα παραστεί στην τελετή.

Θα είναι εκεί, εκπροσωπώντας τον Κάρολο, η σύζυγός του, βασίλισσα Καμίλα.

Εκτός από την Καμίλα, στην τελετή στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα βρεθεί ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε, γιος της αδερφής του βασίλισσας Σοφίας αλλά και άλλα μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Ο πρώην βασιλιάς Κωνσταντίνος πέθανε στις 10 Ιανουαρίου 2023, ύστερα από χρόνια προβλήματα υγείας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.