Δύο τραυματίες τη νύχτα από πυρά σε πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από σφαίρες τη νύχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευή σε πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα, στις νότιες ΗΠΑ, όπως έγινε γνωστό από τη διεύθυνση του ιδρύματος, η οποία διευκρίνισε ότι πλέον ο χώρος είναι ασφαλής.

«Η αστυνομία του πανεπιστημίου επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε ένα επεισόδιο στο οποίο εμπλέκονταν πολλά πρόσωπα», ανέφερε μέσω του Twitter το Πανεπιστήμιο Νοτιοανατολικής Λουιζιάνα που βρίσκεται στο Χάμοντ, σε απόσταση περίπου 70 χιλιομέτρων από τη Νέα Ορλεάνη.

Το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σπουδαστές και προσωπικό ενημερώθηκαν στις 4 τα ξημερώματα.

«Σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Δύο πρόσωπα φέρουν τραύματα από τα οποία δεν κινδυνεύει η ζωή τους», πρόσθεσε το πανεπιστήμιο, υπογραμμίζοντας ότι πλέον δεν υπάρχει καμία «απειλή».

Η υπόθεση, λίγες ημέρες μετά το μακελειό στο Λύκειο Πάρκλαντ της Φλόριντα όπου έχασαν τη ζωή τους 17 μαθητές και καθηγητές, ερευνάται από τις αρχές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.