Ο 29χρονος Άνταμ Τζόνσον πέθανε από αιμορραγία, όταν χτυπήθηκε στον λαιμό από το παγοπέδιλο αντιπάλου, κατά τη διάρκεια αγώνα χόκεϊ στον πάγο στην Αγγλία. Η παρουσία της συντρόφου του στις εξέδρες, εκείνη τη στιγμή, έρχεται να προσθέσει μια ακόμα πιο τραγική νότα στο απίστευτο περιστατικό.
Ο αθλητής των Nottingham Panthers, Άνταμ Τζόνσον, βρήκε τραγικό θάνατο πριν από λίγα 24ωρα μετά από απίστευτο χτύπημα -από το παγοπέδιλο του αντιπάλου του, Ματ Πέτγκρεϊβ.- κατά τη διάρκεια ενός αγώνα χόκεϊ επί πάγου, εναντίον των Sheffield Steelers.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η σύντροφος του παίκτη του 29χρονου αθλητή ήταν αυτόπτης μάρτυρας στον τραγικό περιστατικό. Η νεαρή κοπέλα φαίνεται πως βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές κατά τη διάρκεια του αγώνα και έσπευσε αμέσως στο πλευρό του Άνταμ Τζόνσον, μετά το αδιανόητο περιστατικό.
Λίγες ώρες αργότερα, η μητέρα του 29χρονου, Κάρι μέσα από τα social media μοιράστηκε τον πόνο της γράφοντας: «Έχασα τη μισή μου καρδιά σήμερα».
Συντετριμμένοι οι οπαδοί και οι συμπαίκτες του άφησαν λουλούδια και αφιερώματα έξω από το γήπεδο την Κυριακή στην μνήμη του Αμερικανού αθλητή.


































