«Έχυσα δάκρυα για πολλές μέρες»

Η Μελίντα Γκέιτς άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το «απίστευτα επώδυνο» διαζύγιό της με τον Μπιλ Γκέιτς.

«Είχα κάποιους λόγους που απλά δεν μπορούσα να μείνω άλλο σε αυτόν τον γάμο», δήλωσε η 58χρονη στο περιοδικό «Fortune». «Αλλά το περίεργο είναι πως με τον κορωνοϊό μου δόθηκε η δυνατότητα να κάνω αυτό που έπρεπε».

«Ήταν απίστευτα επώδυνο, με αμέτρητους τρόπους, αλλά είχα την ιδιωτικότητα για να το ξεπεράσω», συνέχισε.

Η Μελίντα και ο 66χρονος Μπιλ παντρεύτηκαν το 1994 και ήταν μαζί για 27 χρόνια πριν χωρίσουν τον Μάιο του 2021. Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά -την Τζένιφερ, 25 ετών, τον Ρόρι, 23 ετών, και τη Φοίβη, 19 ετών- τα οποία ήταν πάντα η προτεραιότητα της Μελίντα όταν αποφάσισε να πάρει διαζύγιο.

 

Το πρώην ζευγάρι ίδρυσε επίσης το Ίδρυμα «Bill & Melinda Gates» το 2000 και συνεχίζουν να το διευθύνουν μαζί μετά τον χωρισμό τους – κάτι που η Μελίντα λέει ότι την βοήθησε να επεξεργαστεί τα συναισθήματά της.

«Συνέχισα να εργάζομαι με το άτομο από το οποίο απομακρυνόμουν και έπρεπε να εμφανίζομαι μπροστά του κάθε μέρα και να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Έτσι, ακόμη και αν έκλαιγα στις 9 π.μ. μετά έπρεπε να είμαι σε τηλεδιάσκεψη στις 10 π.μ. με το άτομο από το οποίο χώρισα. Έπρεπε να εμφανιστώ και να είμαι ο καλύτερός μου εαυτός. Έμαθα ως ηγέτης ότι μπορούσα να το κάνω. Η δουλειά με καλεί να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Η Γκέιτς είπε ακόμα ότι η εργασία με ανθρώπους που αντιμετώπισαν δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της πανδημίας της επέτρεψε να γίνει καλύτερη.

«Έχουμε απίστευτους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι επίσης αγωνίζονταν κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού», είπε.

Η Γκέιτς μιλώντας στην εκπομπή «CBS Mornings» αποκάλυψε ότι έχυσε «πολλά δάκρυα για πολλές ημέρες» και ότι «θρηνούσε για μια μεγάλη απώλεια» μετά το διαζύγιο.

Το 2021 αποκαλύφθηκε ότι ο Μπιλ είχε μακροχρόνια σχέση με μια υπάλληλο της Microsoft από το 2000. Μάλιστα φέρεται να είχε ζητήσει από αρκετές γυναίκες στο γραφείο της εταιρείας του να βγουν μαζί του ραντεβού όσο ήταν παντρεμένος.

Δεν έχει γίνει γνωστό κατά πόσο η Μελίντα Γκέιτς γνώριζε για τις ερωτικές αταξίες του άνδρα της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.