Εγκαταλείπουν το Κίεβο χιλιάδες πολίτες – Ουρές χιλιομέτρων και σπαραγμός

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σκηνές αλλοφροσύνης στο Κίεβο μετά την ρωσική εισβολή, καθώς χιλιάδες πολίτες προσπαθούν να εγκαταλείψουν την ουκρανική πρωτεύουσα.

Από τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/02) ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε πολεμική επιχείρηση ευρείας κλίμακας στην Ουκρανία, προκαλώντας πανικό στους αμάχους.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ουρές χιλιομέτρων στους κεντρικούς δρόμους του Κιέβου με τις σειρήνες να ακούγονται διαρκώς.

Δείτε την εικόνα από το μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων:

Έκλεισε ο ουκρανικός εναέριος χώρος για την πολιτική αεροπορία

Η κυβέρνηση της Ουκρανίας ανακοίνωσε πως κλείνει όλο τον εναέριο χώρο της για την πολιτική αεροπορία μετά την ανακοίνωση του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν πως διέταξε την έναρξη στρατιωτικής επιχείρησης εναντίον της.

Το ουκρανικό υπουργείο Υποδομών ανακοίνωσε το κλείσιμο του εναερίου χώρου λόγω του «υψηλού κινδύνου για την ασφάλεια» των πτήσεων.

Το κλείσιμο ολόκληρου του ουκρανικού εναερίου χώρου για την πολιτική αεροπορία ανακοινώνει το ΚίεβοFlight Radar

Την ίδια στιγμή, ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα ανώτερο στέλεχος των υπηρεσιών ασφαλείας της κυβέρνησης του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μεταδίδουν ότι το Κίεβο ετοιμάζεται να κηρύξει άμεσα στρατιωτικό νόμο σε όλη την επικράτεια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.