Είπε στον άντρα της ότι το ερωτικό βοήθημα που βρήκε στην κουζίνα ήταν για την… απώλεια μαλλιών

Μια συσκευή για μασάζ στο κεφάλι νόμισε ότι αγόρασε μια Βρετανή, ώστε να παλέψει την ανεξήγητη τριχόπτωσή της, και ένιωσε πολύ άσχημα, όπως λέει, όταν τη ρώτησε ο σύζυγός της γιατί αφήνει τα σεξουαλικά βοηθήματά της στον πάγκο της κουζίνας.

Αγαθές προθέσεις μάς λέει ότι είχε η Βρετανή Tanya Rennie όταν αγόρασε τη «συσκευή μασάζ» από το ίντερνετ έναντι 13,46 λιρών, μπας και σταματήσει η απώλεια μαλλιών που την ταλαιπωρεί εδώ και 5 μήνες.

Όταν όμως ο σύντροφός της Scott της είπε ότι η συσκευή είναι στην πραγματικότητα ερωτικό παιχνίδι, εκείνη αναγνώρισε το κωμικοτραγικό λάθος της.

Η Tanya, που ζει στο Πλίμουθ της Αγγλίας, δήλωσε: «Ένιωθα να δονείται όλο το κεφάλι μου, τα αυτιά μου, ο εγκέφαλος. Όταν το έκλεισα, το κεφάλι μου ήταν ακόμα σε κίνηση … Νιώθω κάπως ανόητη που ο άντρας μου κατάλαβε τι είναι πριν από μένα. Πώς το κατάλαβε αμέσως και εγώ δεν το κατάλαβα καθόλου;».

Όταν επέστρεψε ο σύζυγος από τη δουλειά, της είπε: «Γλυκιά μου, γιατί αφήνεις τα ερωτικά βοηθήματα όπου να ναι; Τον κοίταξα και του είπα ‘‘δεν είναι τα γενέθλιά σου, δεν είναι ερωτικό βοήθημα, είναι για το κεφάλι μου’’».

Δεν ήταν όμως…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.