Ο Δήμος Αλοννήσου διοργανώνει τριήμερη δράση δωρεάν στειρώσεων, με στόχο τη φροντίδα των αδέσποτων γατών του νησιού και τον περιορισμό του ανεξέλεγκτου πολλαπλασιασμού τους στις 23, 24 και 25 Οκτωβρίου.
Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη φιλοζωική οργάνωση «Η Φροντίδα» και την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.), με τη φιλοξενία και την κτηνιατρική υποστήριξη του Κτηνιατρείου Vet Care Sporades Αλοννήσου.
Ο δήμος καλεί όσους φροντίζουν αδέσποτες γάτες ή μπορούν να βοηθήσουν στην περισυλλογή και τη μεταφορά τους, να επικοινωνήσουν για να δηλώσουν συμμετοχή και να συμβάλουν στην προσπάθεια.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
- Φιλοζωική Οργάνωση «Η Φροντίδα» – Αναστασία: 6973 530094
- Δήμος Αλοννήσου – Δήμητρα Τσουκανά: 24243 50216
Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής: 20 Οκτωβρίου 2026.
Με τη συνεργασία Δήμου, κτηνιάτρων, φιλοζωικών οργανώσεων, εθελοντών και κατοίκων, επιθυμούν να προσφέρουν καλύτερες συνθήκες ζωής στα αδέσποτα ζώα του νησιού.
































