Έκαναν παθιασμένο σεξ στη βίλα τους και μετά τη μαχαίρωσε 11 φορές

Ένας πάμπλουτος βρετανός πολίτης μαχαίρωσε θανάσιμα την 58χρονη ισπανίδα σύζυγό του μετά την έντονη ερωτική συνεύρεσή τους.

Η φρενιασμένη επίθεσή του τον έφτασε στο σημείο να τη μαχαιρώσει 11 φορές, μέσα στην πανάκριβη έπαυλή του στην Ισπανία.

Ο 56χρονος Geoffrey Elton σκότωσε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την 58χρονη Gloria στις 9 Μαρτίου 2019, πριν διώξει τον 15χρονο γιο τους από το σπίτι, κλείσει τον γενικό διακόπτη του ρεύματος και απενεργοποιήσει τα κινητά όλων τους σε παραλιακό θέρετρο της Μάλαγα στη νότια Ισπανία.

Κι όλα αυτά για να μη φτάσει εγκαίρως καμία βοήθεια, σύμφωνα πάντα με την εισαγγελία.

Ο 56χρονος κροίσος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Φλόριντα και Ισπανίας, κατηγορήθηκε πρόσφατα για τον φόνο της συζύγου του και μητέρας 2 παιδιών. Ο ισπανός εισαγγελέας τον θέλει για 14 χρόνια στη φυλακή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, «αφού έκανε σεξ μαζί της στην κρεβατοκάμαρά τους, ξαφνικά και εντελώς απροσδόκητα άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο όσο προσπαθούσε με το άλλο χέρι στο στόμα της να την πνίξει. Μετά προσπάθησε να τη στραγγαλίσει και όταν δεν κατάφερε τον στόχο του, χρησιμοποίησε ένα κουζινομάχαιρο για να τη μαχαιρώσει 11 φορές»

Ο εισαγγελέας είπε ακόμα πως ο δράστης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η γυναίκα είχε καταναλώσει αλκοόλ, μορφίνη και μεθαδόνη πριν από την επίθεση.

Και μετά έκοψε το ρεύμα και έκλεισε τα κινητά. «Αυτό έγινε με σκοπό να εξασφαλίσει την επιτυχία των πράξεών του κάνοντάς το αδύνατο για τις υπηρεσίες διάσωσης να φτάσουν εγκαίρως και να σταματήσει τον οποιονδήποτε να μπει στο σπίτι για να βοηθήσει το θύμα».

Ο Elton λειτουργούσε εύρωστη οικονομικά εταιρία πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση στα 50 του για να χαρεί τη ζωή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.