Έμεινε 6 ώρες όρθιος στο αεροπλάνο για να κοιμηθεί η γυναίκα του στο κάθισμα

Αυτός ο άνδρας σίγουρα είναι υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου και ρομαντικότερου συζύγου. Κάποιοι βέβαια έχουν αντίθετη άποψη.

Φωτογραφία που ανέβηκε στο Twitter τον δείχνει να κάθεται όρθιος μέσα στο αεροπλάνο, πάνω από τα καθίσματα, όπου φαίνεται να έχει ξαπλώσει η γυναίκα του για να κοιμηθεί σύμφωνα με το Fox News.

«Αυτός ο τύπος έμεινε όρθιος για 6 ώρες ώστε η σύζυγός του να μπορέσει να κοιμηθεί. Αυτό λέγεται αγάπη» έγραψε στο Twitter o Courtney Lee Johnson που δημοσίευσε το στιγμιότυπο.Η φωτογραφία του άνδρα έγινε μήλον της έριδος στους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιοι μίλησαν για μια ρομαντική κίνηση και κάποιοι άλλοι θύμωσαν με τη γυναίκα η οποία, όπως υποστήριξαν, θα έπρεπε να είναι καθιστή στη θέση της.

«Δεν μπορούσε απλά να ξαπλώσει πάνω του; Δεν θα κρίνω τον γάμο τους. Ο άντρας μου είναι ο τύπος άνδρα που θα έκανε το ίδιο για μένα, όμως εγώ δεν είμαι ο τύπος της γυναίκας που θα του ζητούσε να το κάνει» έγραψε μια χρήστης.Αν και η αρχική φωτογραφία δεν ανέφερε λεπτομέρειες σχετικά με τη διάρκεια της πτήσης, τον προορισμό ή την αεροπορική εταιρεία, αυτό δεν απέτρεψε τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν την κίνηση του συγκεκριμένου συζύγου. Μάλιστα έκαναν retweet το ποστ πάνω από 3.000 φορές!

«Δεν μπορώ να αφήσω τον άντρα μου όρθιο ούτε για 10 λεπτά. Σίγουρα θα κοιμόμουν στα γόνατά του, θα ήμουν και πιο άνετα. Ή θα καθόμουν στην καρέκλα. Γιατί να αφήσεις τον άντρα σου να στέκεται 6 ώρες;» αναρωτήθηκε άλλη χρήστης.

«Μην κάνετε έτσι, το μόνο που βλέπετε είναι μία φωτογραφία που από πίσω της μπορεί να έχει ένα εκατομμύριο διαφορετικές ιστορίες» είπε άλλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.