Έμπλεξε σε καβγά έξω από μπαρ και πήρε αποζημίωση επειδή τον άφησαν να πιει πολύ

Ένας άνδρας στο Τέξας των ΗΠΑ κατάφερε να κερδίσει μια δίκη και να γίνει πλουσιότερος κατά 5,5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Ντάνιελ Ρόουλς στις 21 Μαϊου 2019 βρέθηκε σε ένα μπαρ και η βραδιά εξελισσόταν καλή για τον ίδιο… μέχρι που έμπλεξε σε καβγά με έναν άλλο πελάτη στο πάρκιγνκ του μαγαζιού, την ώρα που αποχωρούσε.

Οι δύο άνδρες ήταν μεθυσμένοι και κατά την διάρκεια της πάλης τους, ο Ρόουλς τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι λόγω της πτώσης του στην ανώμαλη επιφάνεια του χώρου στάθμευσης, έξω από το μαγαζί.

Ο Ρόουλς έκανε μήνυση στο μπαρ διότι τόσο ο μπάρμαν όσο και ο ιδιοκτήτης επέτρεψαν στους δύο άνδρες να καταναλώσουν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, αλλά και επειδή δεν κάλεσαν ασθενοφόρο μετά τον τραυματισμό του.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι ο ιδιοκτήτης του μπαρ δεν είχε διασφαλίσει ότι ο χώρος στάθμευσης δεν θα περιλάμβανε εμπόδια, που δεν θα ήταν επικίνδυνα για μεθυσμένους θαμώνες.

Παρά το γεγονός ότι ο Ρόουλς είχε ιστορικό υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, με δύο συλλήψεις στο ενεργητικό του με την κατηγορία της δημόσιας μέθης, δεν επηρέασε την απόφαση του δικαστηρίου που τον δικαίωσε με ένα ποσό πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.

Εφόσον ο ιδιοκτήτης του μπαρ αποφασίσει να ζητήσει νέα δίκη σύμφωνα με τους κανονισμούς εφετών του Τέξας, έχει στη διάθεσή του 30 ημέρες για να υποβάλει ειδοποίηση προσφυγής.

Πηγή: gazzetta.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.