Ένας υγιής 39χρονος πέθανε από κορωνοϊό – Αυτή είναι η συμβουλή της γυναίκας και της κόρης του

Κόντρα στη γενικευμένη πεποίθηση ότι μόνοι οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες κινδυνεύουν από τον νέο κορωνοϊό, η ιστορία του 39χρονου Dj από τη Φλόριντα των ΗΠΑ έρχεται να προστεθεί σε αρκετές ακόμη που δείχνουν ότι η νέα πανδημία δεν έχει τόσο στοχευμένο «κοινό» όσο νομίζουν.

Η Νικόλ Μουχάναν δεν κατάφερε ούτε καν να αποχαιρετήσει τον σύζυγό της.

Τρεις εβδομάδες πριν, ο Κόνραντ Μπουχάναν ήταν ένας υγιής, δραστήριος Dj από την Φλόριντα που λάτρευε να χορεύει με την κόρη του.

Όμως στις 14 Μαρτίου άρχισαν τα συμπτώματα. Η γυναίκα του, Νικόλ, προσπάθησε να τον υποβάλει στο τεστ για τον κορωνοϊό, όμως οι υγειονομικές Αρχές αρνούνταν.

«Δεν καταφέραμε να τους πείσουμε παρά τις προσπάθειές μας», λέει. «Δεν ήθελαν να του κάνουν το τεστ λόγω της ηλικίας του και επειδή δεν είχε άλλα προβλήματα υγείας».

Μέχρι τις 22 Μαρτίου η κατάσταση της υγείας του Κόνραντ είχε επιβαρυνθεί τόσο πολύ που η Νικόλ τον πήγε στο νοσοκομείο. Ο νεαρός πατέρας διασωληνώθηκε αμέσως μετά την εισαγωγή του.

Η Νικόλ πήγε να παρκάρει το αυτοκίνητο. Έκτοτε δεν τον ξαναείδε ποτέ.

«Πήγα στην πόρτα. Το νοσοκομείο ήταν κλειστό και δεν άφηναν κανένα να μπει μέσα», λέει. «Δεν είχα την ευκαιρία να του πω ένα ‘σ’αγαπώ’».

Ο θάνατος του Κόνραντ Μπουχάναν αντικατοπτρίζει την σκληρή πραγματικότητα του Covid-19: κανείς δεν είναι άτρωτος απέναντι σε αυτήν την αρρώστια, ακόμη και οι υγείες είναι πιθανόν να πεθάνουν

«Θέλω όλοι να ξέρουν πόσο σοβαρό είναι. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι απλώς θα επηρεάσει ανθρώπους που έχουν ήδη προβλήματα υγείας, τους γέρους. Όμως δεν είναι έτσι», λέει κλαίγοντας η χήρα του 39χρονου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.