Έπεσε σε καταπακτή ενώ έβαζε ποτά στους πελάτες

Το ατύχημα συνέβη σε παμπ στη Γλασκόβη στη Σκωτία και το κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού. Μια 20χρονη μπαργουμαν με το όνομα Κλοέ, εργάζεται πίσω από την μπάρα και σερβίρει τους πελάτες, όταν μια άλλη κοπέλα ανοίγει την πόρτα ενός κελαριού που βρίσκεται στο έδαφος πίσω από το μπαρ.

Η 20χρονη κοπέλα δεν το έχει αντιληφθεί και καθώς γυρνάει το κορμί της πέφτει μέσα στην τρύπα. Η πτώση της είναι αρκετά επικίνδυνη, αφού τσούλησε στα σκαλοπάτια με αποτέλεσμα να σπάσει δυο πλευρά της ενώ υπέστη και βλάβη στα νεύρα του γονάτου της.

Πριν λίγο καιρό όταν η κοπέλα έγινε εντελώς καλά, αποφάσισε να αντιμετωπίσει το ατύχημα που της συνέβη, με χιούμορ. Έτσι ανέβασε το βίντεο στο Tik Tok και έγραψε τη λεζάντα: «Πέφτω από καταπακτές»

Έγινε viral

Μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο έγινε viral με περισσότερα από 3 εκατομμύρια προβολές και 350.000 likes. Τα σχόλια βομβάρδισαν τον προσωπικό της λογαριασμό με τους περισσότερους να την ρωτούν εάν είναι καλά.

Η ίδια πάντα με χιούμορ συνέχισε απτόητη και περιέγραψε πως έγινε το συμβάν: «Όλοι φωνάζουμε όταν ανοίγουμε την καταπακτή για να προσέχουμε. Δουλεύομε σε μια πολύ στενή παμπ. Καθώς μιλούσα με τους πελάτες και γελούσα, έκανα λίγο πίσω τη λάθος στιγμή. Έσπασα δύο πλευρά και έπαθα βλάβη στα νεύρα του γονάτου μου»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.