Έξαλλη με τον Μπόρις Τζόνσον η 5χρονη Λέιλα για τα κορονοπάρτι

«Τρίζει» η καρέκλα του Μπόρις Τζόνσον μετά τις αποκαλύψεις για τα κορονοπάρτι και τη διαχείριση της πανδημίας. Μάλιστα, ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την αντιπολίτευση, αλλά και τη φοβερή και τρομερή Λέιλα Σομάνι από το Λέστερ που του τα «χώνει» για όσα έγιναν γνωστά για τα πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ εν μέσω πανδημίας.

Η μικρή Λέιλα, η οποία έχει γίνει διάσημη, λέει ότι ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ήταν «άτακτος» και πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Το βίντεο έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τώρα ο κόσμος καλεί ήδη την 5χρονη από τη Βρετανία, να θέσει υποψηφιότητα για… την πρωθυπουργία.

Η μικρή, σχολιάζει με νόημα ο βρετανικός Τύπος, φαίνεται να κατανοεί τους κανόνες του κοροναϊού καλύτερα από τον πρωθυπουργό.

Δείτε το επικό βίντεο

Πώς βγήκε στην επιφάνεια το βίντεο

Η Λέιλα Σομάνι, από το Λέστερ, έβλεπε ειδήσεις ενώ έτρωγε πρωινό την περασμένη εβδομάδα και ανέλαβε να εξηγήσει την πιεστική πολιτική κατάσταση στους παππούδες της. Η μητέρα της Ντεβίνα και ο πατέρας της Nικ μαγνητοσκόπησαν τον ξεκαρδιστικά λεπτομερή μονόλογό της στην κάμερα και τον ανέβασαν στο διαδίκτυο, όπου οι χρήστες των social media τη χαιρέτησαν ως «μελλοντική πρωθυπουργό».

Ο Μπόρις Τζόνσον ζήτησε συγγνώμη για την παρουσία του στο πάρτι την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας ότι εκείνη την εποχή πίστευε ότι ήταν «εκδήλωση εργασίας». Ο πρώην σύμβουλός του Ντόμινικ Κάμινγκς λέει ωστόσο ότι ο πρωθυπουργός «επισπεύδει το αναπόφευκτο» μετά τις αντιφάσεις του για το «partygate» σε μια νέα συνέντευξη και τη συγγνώμη του προς τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο μονόλογος της Λέιλα

Στο αστείο κλιπ, η πεντάχρονη Λέιλα εξηγεί: «Ο Μπόρις Τζόνσον είπε σε όλους να μείνουν στο σπίτι, αλλά στο lockdown απλώς πήγε σε ένα πάρτι. Τώρα δεν μπορεί να είναι πρωθυπουργός και δεν μπορεί να επιστρέψει στην πρωθυπουργική κατοικία γιατί είναι κακός. Εάν όμως σταθεί τυχερός μπορεί να επιστρέψει και να αναλάβει ξανά τα καθήκοντά του. Θα δούμε αύριο κατά πόσο η τύχη θα είναι μαζί του».

Η μαμά της Ντεβίνα λέει ότι η μικρή που λατρεύει τη Βασίλισσα «θα γίνει οπωσδήποτε πρωθυπουργός» – καθώς το βίντεο είχε περισσότερες από 55.000 προβολές και εκατοντάδες σχόλια.

«Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πόσα σχόλια είχε μαζέψει. Όταν το εξηγούσε σκεφτήκαμε: Ω, θεέ μου! Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι τα είχε μάθει όλα αυτά και ότι τα απορροφούσε τόσο καλά».

Η Λέιλα ανέπτυξε μεγάλο ενδιαφέρον της για τον Μπόρις Τζόνσον και τη βασίλισσα πέρυσι κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου στο Λονδίνο με την οικογένειά της και από τότε απολαμβάνει να παρακολουθεί ειδήσεις για αυτούς στην τηλεόραση. Είναι… παθιασμένη με τη βασίλισσα, οπότε οι γονείς της την πήγαν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και της εξήγησαν ότι ο Μπόρις Τζόνσον διευθύνει τη χώρα για λογαριασμό της βασίλισσας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.