Φάρσα του Tik Tok την «οδήγησε» στο νοσοκομείο (video)

Θύμα ενός νέου trend του Tik Tok έπεσε η Lana Clay-Monaghan την ώρα που ψώνιζε στο σουπερμάρκετ.

Συγκεκριμένα, τέσσερις έφηβοι τοποθέτησαν στο κεφάλι της έναν κουβά, χωρίς προειδοποίηση και παράλληλα βιντεοσκοπούσαν την αντίδρασή της. Η φάρσα αυτή αποτελεί το νέο trend της γνωστής πλατφόρμας. Η Lana βλέποντας τα πάντα να σκοτεινιάζουν γύρω της, αφού κατάφερε να βγάλει τον κουβά από το κεφάλι της, γύρισε και είδε τους τέσσερις νεαρούς να την βιντεοσκοπούν.

Νόμιζε ότι ήταν μόνη στο διάδρομο, είπε, κι έτσι η αίσθηση ότι κάτι ήταν τοποθετημένο πάνω από το κεφάλι της την τρόμαξε. Ούρλιαξε και χτύπησε τα χέρια της, πετώντας το αντικείμενο από το κεφάλι της, είπε.

Όπως λέει, το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι ότι ζήτησε βοήθεια από τα αγόρια που γελούσαν πριν καταρρεύσει στο έδαφος. Ωστόσο η παρέα των αγοριών τράπηκε σε φυγή.

Ο λόγος που η Lana κατέληξε στο νοσοκομείο ήταν ένα «οξύ καρδιακό πρόβλημα» που την οδήγησε να χάσει τις αισθήσεις της, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

Επιπλέον, στο παρελθόν είχε διαγνωστεί με καρκίνο ενώ υποβάλλεται και σε θεραπεία για επιληψία.

Όπως τονίζει, θέλει τα αγόρια να τιμωρηθούν για την φάρσα τους.

«Πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας. Δεν είναι αστείο να βρίσκεις κάποιον ευάλωτο που είναι μικρότερος σε μέγεθος, μόνος, ανυποψίαστος και για τη δική σου ευχαρίστηση να τον βιντεοσκοπήσεις για να προσπαθήσεις να πάρεις μια αντίδραση» δήλωσε.

Δείτε βίντεο με τη φάρσα:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.