Φρίκη! Μητέρα αποκεφάλισε το γιο της και έφαγε το κεφάλι του

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που έκανε μια 29χρονη γυναίκα στην Αίγυπτο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Hanaa Mohamed Hassan από την Αίγυπτο σκότωσε και αποκεφάλισε τον 5χρονο γιο της. Η φρίκη έχει και συνέχεια, αφού μαγείρεψε και έφαγε το κεφάλι του!!

Το Ποινικό Δικαστήριο του Zagazig έκριναν ότι δεν ήταν ικανή να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Όταν συνελήφθη είπε πως το έκανε επειδή «ήθελε να μείνει μαζί της για πάντα».

Η 29χρονη είχε διαμελίσει το πτώμα του 5χρονου Yussef και μαγείρεψε κομμάτια. Οι εισαγγελείς ανέφεραν πως τον σκότωσε επειδή φοβόταν ότι μπορεί να χάσει την επιμέλεια του αγοριού από τον πρώην σύζυγό της.

Η ψυχιατρική έκθεση έδειξε πως είχε πλήρη ενσυναίσθηση των όσων έκανε. Οι κινήσεις ήταν προμελετημένες και όχι εν βρασμώ, αφού αγόρασε ρόπαλο και μαχαίρι και είχε κλειδώσει όλες τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού της. Χτύπησε 3 φορές το γιο της στο κεφάλι σκοτώνοντάς τον, και στη συνέχεια έκοψε το σώμα του σε κομμάτια σε μια προσπάθεια να καταστρέψει τα στοιχεία.

Μετά τη σύλληψή της, είπε ότι «πάσχει από ψυχική ασθένεια» και δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον γιο της. Ο πρώην σύζυγός της υποστηρίζει κι αυτός πως ήξερε ακριβώς τι έκανε η π29χρονη. «Όταν έφτασα, η αστυνομία με εμπόδισε να δω τον γιο μου λόγω της φρικτής σκηνής», δήλωσε ο πατέρας.

Η Εισαγγελία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι η ύποπτη τέθηκε υπό κράτηση και ότι θα υποβληθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση.

//

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.