Γαλλία: 18 δισ. ευρώ για τη στήριξη του τουρισμού

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Επενδυτικό σχέδιο, ύψους 1,3 δισ. ευρώ(1,4 δισ. δολάρια) για τη στήριξη του τουριστικού κλάδου παρουσίασε η Γαλλία. ‘Οπως δήλωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός, Εντουάρ Φιλίπ, οι έως τώρα δεσμεύσεις και πρωτοβουλίες ενίσχυσης του τουρισμού -που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της γαλλικής οικονομίας- ανέρχονται στα 18 δισ. ευρώ.

«Αυτό είναι θετικό για την τουριστική βιομηχανία είναι συχνά ωφέλιμο και για ολόκληρη τη Γαλλία», δήλωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός. Σχεδόν 90 εκατ. τουρίστες επισκέφθηκαν τη Γαλλία το 2018, καθιστώντας τη χώρα τον πρώτο παγκοσμίως τουριστικό προορισμό. Ο τουριστικός κλάδος αντιπροσωπεύει περίπου το 7% του γαλλικού ΑΕΠ, ύψους 2,3 τρισ. ευρώ.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός εξέφρασε την ελπίδα ότι ο γαλλικός λαός θα είναι σε θέση να κάνει διακοπές εντόςτης Γαλλίας τον Ιούλιο και Αύγουστο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.