Game of Thrones: Η Λένα Χίντι αποκαλύπτει μια κρίσιμη σκηνή της Σέρσεϊ που «κόπηκε»

Η Λίνα Χίντι, γνωστή και ως «Σέρσεϊ» στη σειρά Game of Thrones, έκανε μια αποκάλυψη για μια σημαντική σκηνή του χαρακτήρα της, η οποία κόπηκε από την 8η σεζόν.

Μάλιστα, η ηθοποιός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για την κομμένη σκηνή, που η αλήθεια είναι ότι θα άλλαζε κατά πολύ την εντύπωση που έμεινε για τη Σέρσεϊ στους θεατές.

Λίγες μέρες αφότου είπε ότι είναι συντετριμμένη που ο χαρακτήρας της δεν είχε ένα πιο αξιομνημόνευτο τέλος, η Βρετανίδα ηθοποιός που εμφανιζόταν στη σειρά από τη μέρα της πρεμιέρας της, το 2011, αποκάλυψε λεπτομέρειες για μια κομμένη σκηνή, η οποία αν μη τι άλλο θα έλυνε ένα συγκεκριμένο μυστήριο.

Αυτό της εγκυμοσύνης της Σέρσεϊ.

Στην έβδομη σεζόν, οι φανατικοί της σειράς ανακάλυψαν ότι η Σέρσεϊ ήταν έγκυος. Όμως πολλοί έμειναν με την απορία εάν αυτή η εγκυμοσύνη ήταν πραγματική ή ένα ακόμα ψέμα της βασίλισσας, το οποίο εφηύρε προκειμένου να εκβιάσει τον αδελφό της, το Τζέιμι να μείνει στο Κινγκς Λάντινγκ. Στην όγδοη και τελευταία σεζόν, η εγκυμοσύνη της Σέρσεϊ δεν αναφέρθηκε καθόλου, παρά μόνο σε μια σκηνή, στην οποία η ίδια υπονόησε ότι πραγματικός πατέρας του αγέννητου παιδιού ήταν Γιούρον Γκρέιτζοϊ.

Το μυστήριο δεν λύθηκε πριν το θάνατό της, στο προτελευταίο επεισόδιο και οι τηλεθεατές έμειναν με την απορία.

Η Χίντι αποφάσισε να τους τη λύσει, αποκαλύπτοντας ότι υπήρξε η σκηνή που θα έριχνε φως στην αλήθεια, αλλά απλώς κόπηκε.

«Γυρίσαμε τη σκηνή, αλλά δεν παίχτηκε ποτέ. Είναι η σκηνή στην οποία η Σέρσεϊ χάνει το μωρό», είπε η Χίντι.

«Ήταν μια πολύ τραυματική στιγμή για τη Σέρσεϊ και στενοχωριέμαι πολύ που δεν παίχτηκε, επειδή νομίζω ότι θα άφηνε μια πολύ διαφορετική εντύπωση για εκείνη», κατέληξε.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Ρίτσαρντ Μάντεν, ο οποίος έπαιξε το Ρομπ Σταρκ, αποκάλυψε ότι είναι χαρουμενος που ήταν από τους χαρακτήρες που πέθαναν νωρίς στη σειρά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.