Γυναίκα συνελήφθη να οδηγεί με 209 χλμ/ώρα γιατί ήθελε “επειγόντως τουαλέτα”

Η ζωή μας είναι γεμάτη με υπολογισμούς και αποφάσεις. Κάποιες από αυτές έχουν να κάνουν με τις φυσικές μας ανάγκες. Ας πούμε τι είναι προτιμότερο πριν φύγουμε από το μπαρ, έχοντας πιει και την τελευταία γουλιά του κοκτέιλ; Να επισκεφτούμε την τουαλέτα του μπαρ ή να κάνουμε υπομονή να φτάσουμε στο σπίτι; Εδώ σας θέλω. Δεν πρόκειται για απλή απόφαση.

Το να πας στην τουαλέτα του μπαρ είναι η άμεση λύση. Η ανακούφιση λίγα δευτερόλεπτα μακριά. Αλλά, γιατί να πας σε μια δημόσια τουαλέτα από τη στιγμή που σε λίγη ώρα θα είσαι στο σπίτι σου; Μπορείς να κάνεις υπομονή; Φυσικά και μπορείς; Έχεις ξεχάσει νομίζεις εκείνη τη φορά που για κάποιο παράξενο λόγο, κρατήθηκες για έξι ολόκληρες ώρες; (Τρου στόρι). Όχι, βέβαια. Το έχεις.

Μη σου το πολυλογώ, τελικά δεν το είχες. Η κίνηση, το μαρτύριο τον φαναριών, εκείνη η τελευταία γουλιά του ποτού που ξεχείλισε το ποτήρι. Όλα αυτά έκαναν την επιστροφή σου στο σπίτι μαρτύριο και την οδήγησή σου κάτι παραπάνω από επικίνδυνη. Στην πράξη, δεν έχεις κάνει περισσότερες προσπεράσεις σερί ποτέ ξανά στη ζωή σου. Ίσως τελικά θα έπρεπε να έχεις πάει στην τουαλέτα του μπαρ.

Αν μπορούσαμε, αυτό το σχόλιο θα είχαμε κάνει σε γυναίκα, που σταμάτησε η αστυνομία, πιάνοντάς τη να τρέχει με 209 χιλιόμετρα την ώρα στη Μεγάλη Βρετανία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Lifo, μια οδηγός κινείτο στο Derbyshire 209 χλμ/ώρα, γιατί, όπως είπε, ήθελε “επειγόντως τουαλέτα”. Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το όχημά της και την άφησαν να βρει μόνη τον τρόπο με τον οποίο θα έφευγε από το σημείο.

Όχι, δεν ξέρουμε τελικά αν έκανε την ανάγκη της και πώς γύρισε. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ο βασανισμένος μας εαυτός την καταλαβαίνει απόλυτα.

Πηγή: https://provocateur.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.