Η απίστευτη αγγελία εργασίας που έγινε viral: «Τουλάχιστον με ένα χρόνο κατάθλιψη»

Μια αγγελία εργασίας έκανε το γύρο του διαδικτύου πρόσφατα, εξαιτίας των τρελών απαιτήσεων που έθεσαν οι εργοδότες.
Η εύρεση της κατάλληλης θέσης εργασίας είναι γνωστό πως αποτελεί δύσκολη υπόθεση. Όπως και στην περίπτωση του ιδανικού σπιτιού, έτσι και σε αυτή της επαγγελματικής θέσης, θα πρέπει πολλές φορές να κάνουμε υποχωρήσεις προκειμένου να καταφέρουμε να βρούμε κάτι όσο γίνεται πιο κοντά στα μέτρα μας.

Υπάρχουν βέβαια και αρκετά παράλογα περιστατικά εκεί έξω. Ένα από αυτά το συνάντησε ένας χρήστης του Tik Tok (@sirniku), ο οποίος στην προσπάθειά του να βρει μια θέση εργασίας, έπεσε πάνω σε μια αρκετά περίεργη αγγελία.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Tik Tok, κάτω από την περιγραφή της θέσης, ο εργοδότης χαρακτήριζε ως «απαιτούμενο» το να έχει περάσει κάποιος κατάθλιψη για τουλάχιστον ένα έτος.

 

«Θα πρέπει να είναι προσιτός, να έχει δύο χρόνια εμπειρίας, να συνεργάζεται άριστα με μια ομάδα και να έχει περάσει κατάθλιψη για ένα χρόνο», ήταν όλα τα απαραίτητα «προσόντα» που θα έπρεπε να έχει ο ιδανικός υποψήφιος.

Αν και δεν μας είπε ποια εταιρεία έθεσε αυτό τον όρο, φαίνεται πως ο μισθός ήταν αρκετά ικανοποιητικός, αφού θα κυμαινόταν από 25.000 μέχρι και 30.000 λίρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.