Η Σερ και η Όπρα Γουίνφρεϊ περιγράφουν τις τελευταίες τους συναντήσεις με την Τίνα Τέρνερ – «Ήταν έτοιμη να φύγει»

Η Τίνα Τέρνερ έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τους θαυμαστές της, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο που αποχαιρέτησε μία από τις σπουδαιότερες τραγουδίστριας. Άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 83 ετών κι όπως αναφέρει η καλή της φίλη, Σερ «ήταν έτοιμη να φύγει».

«Πολέμησε αυτή την ασθένεια για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήταν τόσο δυνατή, όσο νομίζουν όλοι ότι θα ήταν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σερ στο «The Beat with Ari Melber» του MSNBC.

«Ξέρω όμως, ότι προς το τέλος, το περίμενε. Μου είπε μια φορά “πραγματικά, είμαι έτοιμη. Δεν θέλω να το αντέξω άλλο όλο αυτό”», συμπλήρωσε η 77χρονη σταρ.

 

Με τη σειρά της, και η Όπρα Γουίνφρεϊ ανέφερε σε συνέντευξή της στο CBS Mornings πως: «Σίγουρα ήξερα ότι ήταν άρρωστη, αλλά όταν την είχα δει το 2019 και πήγα να την επισκεφτώ στο νοσοκομείο, μου είχε πει ότι ήταν πραγματικά έτοιμη να φύγει. Έτοιμη να χαθεί από τον πλανήτη. Πίστευα ότι τότε θα ήταν η τελευταία φορά που την έβλεπα».

Μία μέρα μετά τον θάνατο της Τίνα Τέρνερ σε ηλικία 83 ετών εκπρόσωποι της θρυλικής τραγουδίστριας ανακοίνωσαν τα αίτια που οδήγησαν στην απώλειά της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η καλλιτέχνιδα «έφυγε» από φυσικά αίτια, παρά τα πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας που την ταλάνιζαν για χρόνια. Είναι γνωστό, πως η Τέρνερ είχε δώσει σκληρή μάχη με τον καρκίνο του εντέρου, ενώ υπέφερε και από υψηλή αρτηριακή πίεση για πάνω από τέσσερις δεκαετίες.

 

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.