Η συγκινητική εξομολόγηση αγάπης από τον αδελφό της Κέιτ Μίντλετον

Η εξομολόγηση της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον ότι έχει καρκίνο, όπως ανακοίνωσε η ίδια σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που μεταδόθηκε σήμερα (22.03.2024) το απόγευμα, έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Μετά την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στα μέσα Ιανουαρίου, “οι εξετάσεις αποκάλυψαν την παρουσία καρκίνου”, εξήγησε η Κέιτ Μίντλετον χωρίς να διευκρινίσει τη φύση της νόσου.

Ανάμεσα στα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης που κατακλύζουν τα μέσα από παγκόσμιους ηγέτες και πολίτες, ξεχωρίζει και αυτό ενός αγαπημένου της προσώπου.

Ο αδελφός της Τζέιμς Μίντλετον, κατέφυγε στα social media για να εκφράσει δημόσια την αγάπη και τη συμπαράστασή του στην αγαπημένη του αδελφή.

Με μια συγκινητική ανάστηση στο προφίλ του στο instagram, o Τζέιμς Μίντλετον έγραψε: “Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε ανέβει πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια, θα σκαρφαλώσουμε και αυτό μαζί σου“.

 

Την ανάρτηση συνόδεψε και με μια κοινή φωτογραφία τους από την παιδική τους ηλικία.

Η Κέιτ Μίντλετον είναι το πρώτο παιδί και η μεγαλύτερη κόρη του Μάικλ Μίντλτον, πρώην πιλότου των Βρετανικών Αερογραμμών, και της Κάρολ Γκόλντσμιθ, πρώην αεροσυνοδού. Έχει δύο αδέλφια, τη Φίλιππα (Πίπα) και τον Τζέημς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.