ΗΠΑ: Σε επιτροπή της Βουλής καταθέτει ο υιός Τραμπ για την εμπλοκή της Ρωσίας

Ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προσήλθε και πάλι στο Κογκρέσο προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις των βουλευτών για τη φερόμενη προσπάθεια της Ρωσίας να επηρεάσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του 2016 και την ενδεχόμενη σύμπραξη του προεκλογικού επιτελείου του πατέρα του με τη Μόσχα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ έφτασε στο Κογκρέσο λίγο πριν τις 17.00 (ώρα Ελλάδας) και η κατάθεσή του στην Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων αναμένεται να διαρκέσει πολλές ώρες. Η συνεδρίαση διεξάγεται κεκλεισμένων των θυτών και οι δημοσιογράφοι δεν είδαν τον Ντ. Τραμπ τον νεότερο να φτάνει στην αίθουσα. Υψηλόβαθμα στελέχη του Κογκρέσου ωστόσο επιβεβαίωσαν ότι βρίσκεται εκεί.

Ο υιός Τραμπ κατέθεσε και στην Επιτροπή Δικαστικών Θεμάτων της Γερουσίας τον Σεπτέμβριο για το ίδιο θέμα, ενώ και η Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας έχει διαμηνύσει ότι θέλει να μιλήσει μαζί του.
Οι Επιτροπές θέλουν να του απευθύνουν ερωτήματα για τη συνάντηση που είχε τον Ιούνιο του 2016 με Ρωσίδα δικηγόρο στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη, από την οποία, όπως έχει πει, ήλπιζε να πάρει πληροφορίες για «την υγεία, τον χαρακτήρα και τα προσόντα» της Χίλαρι Κλίντον.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.