Ιταλία: Μαροκινός πυρπόλησε το σπίτι του – Νεκρές τρεις από τις τέσσερις κόρες του

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μαροκινός άνδρας 49 ετών πυρπόλησε το σπίτι του στο Μιλάνο, προκαλώντας τον θάνατο των τριών εκ των τεσσάρων παιδιών του, ηλικίας τριών έως 12 ετών. Η τέταρτη κόρη του Μαροκινού άνδρα, ο οποίος αυτοκτόνησε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάστασή της κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Η σύζυγος του 49χρονου, επίσης Μαροκινή, με σημαντικά ψυχικά προβλήματα, κατάφερε να σωθεί και δεν φέρει εκτεταμένα εγκαύματα. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η οικογένεια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και εδώ και καιρό της παρείχαν στήριξη οι κοινωνικοί λειτουργοί.

Οι γείτονες ανέφεραν ότι ο δράστης ήταν ένας πολύ αξιοπρεπής και ευγενής άνθρωπος, ο οποίος, όμως, είχε προβλήματα με την δουλειά του και λόγω της βαριάς κατάθλιψης από την οποία υπέφερε η σύζυγός του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.