«Κάντο όπως στην Αμερική» – Δείτε πως γίνεται ο εκχιονισμός των μεγάλων αυτοκινητόδρομων στις ΗΠΑ

120
Shares

Το βίντεο θα μπορούσε να ονομαστεί «Κάντο όπως στην Αμερική». Και ενώ στην Αττική Οδό ακόμη και τώρα παραμένουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι τόσες ώρες μέσα στο χιόνι και τη θύελλα. Στις ΗΠΑ που σε πολλές πολιτείες η κακοκαιρία και η χιονόπτωση είναι συνηθισμένο φαινόμενο ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και πώς να αντιδράσουν.

Μέχρι και ο στρατός σπεύδει στην Αττική Οδό για να απεγκλωβίσει κόσμο. Την ίδια ώρα η Μεσογείων και η Κατεχάκη είναι και αυτές σε οικτρή κατάσταση και πότε ανοίγουν και πότε κλείνουν, στις ΗΠΑ δεν έχουν τέτοια θέματα με τα χιόνια.

Πως εκχιονίζουν;

Και τι κάνουν εκεί; Βγάζουν έναν τεράστιο στόλο εκχιονιστικών ο οποίος στην κυριολεξία οργώνει τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους και τις εθνικές οδούς και έτσι καταφέρνουν παρά τον όγκο του χιονιού να κρατάνε τους δρόμους ανοιχτούς.

Μάλιστα οι οδηγοί των εκχιονιστικών δείχνουν ότι έχουν εκπαιδευτεί για να καθαρίζουν τους δρόμους και όπως μπορείτε να δείτε το κάνουν με έναν ξεχωριστό αλλά πολύ αποδοτικό τρόπο. Το βίντεο καταγράφηκε στον αυτοκινητόδρομο I-75, ο οποίος συνδέει το Μίσιγκαν με τη Φλόριντα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.