Kατηγορείται για άγριο ξυλοδαρμό γυναίκας – «Έκανε σαν δαιμονισμένος»

Για άγρια επίθεση σε βάρος γυναίκας από την Ιρλανδία κατηγορείται ο γνωστός, επίσης Ιρλανδός, αθλητής μεικτών πολεμικών τεχνών Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας της γυναίκας, η επίθεση έγινε στο γιο του ΜακΓκρέγκορ κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στην Ισπανία.

Έπεσε στη θάλασσα για να σωθεί
Όπως επισημαίνει σε σχετικό ρεπορτάζ η Daily Mail, η γυναίκα, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της, αναγκάστηκε να πηδήξει στη θάλασσα προκειμένου να γλιτώσει από την μανία του 34χρονου.

Η γυναίκα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο σταρ του UFC την κλώτσησε στο στομάχι, τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και την άφησε μελανιασμένη κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τα 34α γενέθλιά του τον Ιούλιο στην Ιμπιζα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, έκανε σαν «δαινονισμένος».

Αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι έχει ξεκινήσει έρευνα, για υπόθεση εμπλέκεται ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, από δικαστήριο στην Ίμπιζα έπειτα από κατηγορίες για επίθεση. 

Ερωτηθείς ειδικά εάν ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ήταν υπό έρευνα, εκπρόσωπος του ανακριτή είπε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ένα δικαστήριο στην Ίμπιζα ερευνά έναν Ιρλανδό υπήκοο για φερόμενο έγκλημα τραυματισμού».

Η Κάρεν Κέσλερ, εκπρόσωπος του ΜακΓκρέγκορ είπε στη MailOnline: «Ο κ. Ο ΜακΓκρέγκορ αρνείται σταθερά όλες τις κατηγορίες που έκανε επισκέπτης στο σκάφος του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.