Κέιτ Μίντλετον, η μεγάλη απούσα από το πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ – Γιατί δεν πήγε στη Σκωτία

Όλη η βασιλική οικογένεια ταξιδέψει εσπευσμένα στο Μπαλμόραλ στη Σκωτία, αφού η κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ κρίθηκε πως χρειάζεται συνεχή ιατρική παρακολούθηση. Υπάρχει όμως μια απουσία: αυτή της Κέιτ Μίντλετον.

Η ανακοίνωση του παλατιού ότι η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση, σόκαρε τους πάντες. Το Μπάκιγχαμ δεν συνηθίζει άλλωστε τέτοιες ανακοινώσεις. Άμεσα, ο πρίγκιπας Κάρολος (διάδοχος του θρόνου) μαζί με τη σύζυγό του Καμίλα βρέθηκαν κοντά στην 96χρονη μονάρχη. Το ίδιο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, αλλά χωρίς την Κέιτ Μίντλεντον στο πλευρό του.

Λίγες ώρες πριν από την ανακοίνωση για την υγεία της βασίλισσας, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός Κέιτ Μίντλετον είχαν πάει τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λιούις στο σχολείο τους, για την πρώτη μέρα στα θρανία.

Αυτός είναι και ο λόγος, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, που η Κέιτ Μίντλετον, που έχει άριστες σχέσεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ, δεν βρίσκεται στο κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία όπου τελευταία έχει αποσυρθεί η μονάρχης.

Έτσι, η Κέιτ παρέμεινε στο Γουίνδσορ, όπου μετακόμισαν πρόσφατα με τον Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.